Jeroen van Veen

Medewerkers

Hoofd bedrijfsburo

Na afronding van mijn studie bouwkunde aan het Hoger Technisch Instituut in Amsterdam heb ik in diverse functies gewerkt bij bouwkundige organisaties waaronder zeven jaar als hoofd tekenkamer bij een architectenbureau. Door verhuizing van ons gezin naar het midden van het land ben ik in contact gekomen met Kuijpers Bouw Heteren waar ik uiteindelijk in 2007 in dienst ben gekomen. Als hoofd bedrijfsburo voel ik mij verantwoordelijk voor een gedegen voorbereiding en bewaking van de projecten. Mijn uitdaging ligt er in om de procesgang zodanig uit te werken dat er optimaal, dus lean, wordt gewerkt. Werken volgens de BIM methode is daarbij onmisbaar geworden in het moderne bouwen. Het steeds weer investeren in doelmatige afstemming van innovaties op de bouwplaats en softwarematige applicaties is noodzaak om up to date te blijven”.

Projecten

Toekomstbestendig gemeentehuis Overbetuwe

Jeroen van Veen

Uitbreiding Vermolen B.V. Elst

Gevelrenovatie Zevenaar

Revitalisatie Kantoorgebouw

Cardanus Elst

Henk Scholten Volvo

Vijf woningen Den Burg Texel