Over ons

Bouw

Stijlvol Bouwkundig

Stijlvol en Bouwkundig. In ons familiebedrijf zijn deze begrippen onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Stijlvol, omdat we oog hebben voor detail, zowel in de gebouwen als in de samenwerking. Bouwkundig, omdat dat de kern raakt van ons werk: vakkundig bouwen vanuit een totaalverhaal. Met oog voor de techniek én voor het proces eromheen. Dat geeft onze opdrachtgevers rust. En het stelt ons in staat onze kennis maximaal in te zetten.

Voor ons is bouwen een samenspel. Een coalitie tussen opdrachtgever, ontwerpers, adviseurs en bouwers. Wij pakken de regierol en nemen de tijd voor verdieping. Want bouwen is als een maatkostuum: wat heeft de opdrachtgever voor ogen? Wat betekent bouwen voor de omgeving? En hoe kunnen we dit samen realiseren? Niet voor niets zijn we flexibel in onze aanpak. En nemen we vanzelfsprekend onze verantwoordelijkheid. Wat we beloven, maken we waar.

‘Stijlvol Bouwkundig’ is het watermerk van ons bedrijf. Het kenmerkt niet alleen onze manier van werken op en rondom de bouwplaats. Het staat ook voor de rol die wij pakken in de samenleving en in vraagstukken, zoals duurzaamheid en veiligheid. Want in onze filosofie kan stijlvol bouwen alleen als je de context meeneemt én samenwerkt met anderen. Zo komen wij tot het beste resultaat.

Meer informatie

Vakkundig

Wij hebben verstand van bouwen en alles wat daarbij komt kijken. Onze focus ligt op projecten in utiliteitsbouw en de meer complexe projecten. We zetten experts op de juiste plek in, doen wat we zeggen en borgen dat ook voor onze opdrachtgevers. Daarmee zijn zij verzekerd van aantoonbare kwaliteit. Bovendien zoeken wij continu naar manieren om onszelf te verbeteren. Dat houdt ons scherp en maakt de vakman nog meer vakman.

Procesbeheersing

Wij beheersen het bouwproces van A tot Z. Onze opdrachtgevers en hun adviseurs krijgen wat ze in gedachten hebben en soms zelfs meer. Want we zijn niet bang iets nieuws te proberen en zoeken steeds weer naar verbetering, passend bij de context van de vraag. Met oog voor kwaliteit én met oog voor de omgeving: de ‘footprint’ van de bouwplaats.

Flexibel

Elke opdrachtgever is anders. En ieder project is anders. Gelukkig maar! Want daar ligt onze kracht. We zoeken tot op de bodem uit wat de wensen van onze opdrachtgever zijn. Alleen dan kunnen we doordacht advies geven en daar nemen we graag de tijd voor. Want uit ervaring weten we dat de energie die we er aan het begin samen in stoppen, aan het eind veel oplevert.

Verantwoordelijk

Opdrachtgevers leggen hun ziel en zaligheid in een project. En dat doen wij ook. We kruipen in de huid van onze opdrachtgevers, stellen de vraag achter de vraag en krijgen zo scherp in beeld wat de wensen zijn. We denken mee én weten hen positief te verrassen. Altijd vanuit ons motto: afspraak is afspraak. Daar mogen klanten ons aan houden.