Vijf woningen Den Burg Texel

Projecten

Oplevering in 2015 te Den Burg Texel

Door samen met andere toekomstige buren je eigen huis te ontwerpen, ontwikkelen en bouwen doe je aan Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO).

Als CPO deelnemer houd je zelf de ‘touwtjes’ in handen. Je bent je eigen, architect, (project)ontwikkelaar, aannemer / bouwer. Hierdoor bespaar je op kosten.

Natuurlijk doe je dit niet allemaal zelf, maar je bent wel beslisser in al deze stappen.

Dit project is opgezet als CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeversschap). Dat betekent dat je samen met de andere kopers opdrachtgever bent en het dus voor het zeggen hebt. Het is wel een speciaal CPO, want je hebt wel de keuzevrijheid maar niet de last en rompslomp dat je alles zelf moet organiseren met de bijbehorende ellenlange discussies.

Wij hebben in ons team een architect en een CPO-coach. Zij zullen je van A tot Z begeleiden om de bouw van jouw woning tot een plezierig en vlot avontuur te maken. Samen met de andere kopers  en de architect worden keuzes gemaakt over de architectuur en materialen. De CPO-coach regelt het proces en zorgt ervoor dat de tijdsplanning, de kosten en het gevoel binnen de groep goed verlopen. De architect geeft uitgebreide toelichting en vraagt door op jouw wensen, totdat er een optimale keuze voor jouw indeling uitkomt, die past bij je budget.

De Ideale Woning

CPO op RTL4

 

Status: In uitvoering              Architect: Derksen en Bongers

Project medewerkers

  • Jeroen van Veen
  • Hoofd bedrijfsburo

Project beelden