Vacature ‘Adjunct’ Directeur

Vacature ‘Adjunct’ Directeur

Kuijpers Bouw Heteren in Heteren (Gelderland) is opgericht in 1881. Als vierde generatie bouwer is het bedrijf onder leiding van Jan Kuijpers uitgegroeid tot een financieel gezonde en gerenommeerde bouworganisatie met een geheel eigen kijk en visie op bouwen. Voor Kuijpers Bouw is bouwen een samenspel: een coalitie tussen opdrachtgever, ontwerpers, adviseurs en bouwers. Kuijpers neemt hoofdzakelijk de rol van hoofdaannemer op zich met de algehele coördinatie en uitvoering van projecten waarin te allen tijde de regierol en de tijd wordt genomen voor detail en verdieping. Kuijpers Bouw is klantgericht, flexibel in aanpak en ‘stijlvol bouwkundig’.

De rode draad in de bedrijfsvoering is het centraal stellen van de klant en het leveren van kwaliteit: “wat wordt beloofd wordt waargemaakt”. Daarnaast heeft Kuijpers Bouw de ambitie om ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’ en ‘Duurzaam Bouwen’ op de juiste wijze toe te passen en is om deze reden onder andere aangesloten bij Stichting Bewuste Bouwers. Dit betekent dat bouwplaats en directe omgeving proactief en situationeel worden beheerd volgens de vijf pijlers van de gedragscode van de Bewuste Bouwers: Omgeving, Veilig, Vakmensen, Milieu en Verzorgd.

Voor Kuijpers Bouw geldt het motto “Stijlvol Bouwkundig”. Een motto dat zowel intern door de 20 medewerkers alsook extern naar klanten, leveranciers en overige stakeholders actief en intrinsiek wordt uitgedragen.

Kuijpers Bouw heeft een stevige regionale positie in de markt met langdurige relaties en is een gerenommeerde ketenpartner met een uitgesproken ambitie om de regionale marktpositie te continueren en verder uit te bouwen. Om vorm te geven aan deze ambitie is Equipe, namens Kuijpers Bouw in Heteren, op zoek naar een:

”Adjunct” Directeur

Verbindende bouwer, ambitieus en ondernemend

De positie:

Kuijpers Bouw heeft de laatste jaren een transitie doorgemaakt; een transitie waarbij denken buiten de traditionele bouwkaders centraal staat. Om dat te kunnen realiseren wordt er ruimte gemaakt voor nieuw ondernemerschap, ondernemerschap dat past binnen de cultuur en het DNA van Kuijpers Bouw. Om deze transitie kracht bij te zetten wordt er gezocht naar een rechterhand voor de DGA Jan Kuijpers. Als Adjunct Directeur bent u binnen Kuijpers Bouw eindverantwoordelijk voor de bedrijfsvoering door middel van projectteams. U bent empathisch sterk ontwikkeld, staat voor uw medewerkers en weet uw (bouw)technische visie authentiek en doortastend te implementeren. Veelvuldig en helder communiceren is uw tweede natuur welke wordt ondersteund door een hoge dosis aan pro-activiteit en klantgerichtheid. U weet met de juiste instelling, expertise, uitstraling, impact, overtuigingskracht en leiderschapskwaliteiten het verschil te maken. Dit doet u steeds in verbinding met anderen.

Daarnaast werkt u mee en initieert u het strategische en commerciële beleid om de continuïteit, reputatie en winstgevendheid te borgen. Dit vanuit een gedegen (bouw)technische achtergrond met ervaring als betrouwbare gesprekspartner voor opdrachtgevers met de link naar de interne organisatie. Vanuit uw ondernemerschap en winnaarsmentaliteit begeleidt u trajecten van aanvraag tot overeenkomst, realisatie en oplevering en draagt u zorg voor een kwalitatieve overdracht binnen de projectteams en weet u hierbij de mogelijke risico’s en valkuilen uitstekend in beeld te brengen en te managen.

Als Adjunct Directeur werkt u intensief samen met Jan Kuijpers en draagt u gezamenlijk de eindverantwoordelijkheid voor het team van 20 collega’s. U denkt in kansen, werft nieuwe opdrachten vanuit de juiste positionering als een klantgerichte en professionele ketenpartner om zo tot een bredere propositie en samenwerking te komen.

U bent een ambitieuze en mensgerichte leider met drive, daadkracht en doorzettingsvermogen. U weet de mensen te inspireren met wie u samenwerkt, u geeft vertrouwen en duidelijkheid en zorgt ervoor dat medewerkers het maximale uit zichzelf halen. U denkt als ondernemer en staat open voor vernieuwing en verandering, doet wat u zegt en denkt bovenal in kansen. U weet op een inspirerende en charismatische manier de gezamenlijke belangen en ideeën te behartigen en te delen.

U heeft een bewezen ervaring in het aansturen van een organisatie en/of team gecombineerd met een afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur richting Bouwkunde/Bouwtechnische Bedrijfskunde. U bent commercieel, bedrijfskundig sterk en resultaatgericht. U heeft vanzelfsprekend affiniteit met de bouwsector. U heeft een duidelijke en moderne visie op organisatie- en teamontwikkeling en spreekt mensen aan op hun verantwoordelijkheden en ondernemerschap. U heeft ervaring met prijs-, tender- en contractvorming en u bent organisatie- en marktsensitief en weet deze inzichten om te zetten naar resultaten.

Geboden wordt:

Een uitdagende en ondernemende positie met verantwoordelijkheden. U komt te werken in een omgeving met deskundige en gedreven professionals. De positie biedt ruimte voor eigen ondernemerschap en wanneer gewenst, participatie. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de importantie en het niveau van de positie.

Geïnteresseerd:

Voor meer informatie over deze positie kunt u contact opnemen met Harrie Keeris (Associate-Senior Consultant) bereikbaar op telefoonnummer +31 6 52 69 73 88 of met Joyce Coensen (Senior Consultant) bereikbaar op telefoonnummer +31 6 27 00 13 56.

Een competentieanalyse, referentieonderzoek en ontwikkelassessment maken deel uit van de selectieprocedure.